Facaderenovering er optimering af facaden på et hus, ejendom eller boligbyggeri

Kontakt os for et uforpligtende tilbud +45 53 38 91 55

Hvorfor Facadepuds?

Du får en masse fordele, når du investerer i facadepuds:

Du får en moderne facade
Skarpe hjørner og en pudset facade – en facaderenovering giver dig et flot hus. Og du kan altid male facaden om, hvis du trænger til fornyelse. På denne måde er du sikret et hus, der altid kan følge med tidens farvetrends og har et moderne udseende. Skal du sælge dit hus, kan køber bare male facaden i den ønskede farve. Dit hus er derfor også fleksibelt med vores facaderenovering.

Du får en holdbar facade
Facaden på dit hus bliver langt mere holdbar med en professionel facadepuds. Vi armerer væggene, anvender en primer og en slutpudsning – dette gør, at puds og vægge holdes langt mere tørre, sunde og stabile. Dit hus får simpelthen længere holdbarhed.

Du får et bedre indeklima
Vores facadepuds gør din facade vandafvisende, så der ikke trænger vand ind i muren udefra – hvilket giver kolde indervægge. Når du laver mad, går i bad og i det hele taget laver noget i dit hus, afgives fugt til indeklimaet. Fugt sætter sig på kolde indervægge som kondens og kan medføre svampeskader. Derfor er det vigtigt med vandafvisende puds. Du får et langt mere tørt, behageligt og sundt indeklima.

Se referencer her