Facaderenovering er optimering af facaden på et hus, ejendom eller boligbyggeri

Sådan pudser vi dit hus op

Vi udvælger materialer i den allerbedste kvalitet, så resultatet kan holde i mange år.

Sådan foregår en standard facadepuds på dit hus:

1. Klargøring af væggen
Før vi begynder pudsningen, tjekker vi væggen for revner. Hvis det er en murstensvæg, udriller vi fx sætskader og armerer med kamstål. Er væggen tidligere blevet pudset, og sidder maling og puds meget løst, kan det være nødvendigt at sandblæse væggen for at gøre den klar til en ny pudsning.

2. Væggen pudses og armeres
Vi pudser ad to omgange. Første gang smøres et lag på 5-6 mm. på vægfladen, hvorefter vi masserer og trykker armeringsvævet ind i overfladen for at rette pudslaget helt op. Vi benytter en special-hjørneprofil til alle hjørner og vindueslysninger for at få skarpe, flotte og stærke hjørner. Anden gang lægges endnu et lag grundpuds, så pudslaget ender med at være ca. 1 cm. tykt. En sidste afpudsning gør væggen helt lige.

3. Slutbehandling
Når grundpudsen er helt tør, afsliber vi eventuelle spor og riller fra pudsbrættet med den effektive girafsliber. Væggen primes med vores specialprimer, som binder støv og afslib sammen, så pudsfladen bliver 100 % stabil og støvfri (sikrer vedhæftningsevnen). Derudover sikrer primeren, at grundpudset fremstår ens og farveægte.
Til sidst slutpudser vi i én arbejdsgang, så der ikke bliver nuanceforskelle.

Se referencer her